Daniel Tynell kör KTM

tynell1

Daniel Tynell har blivit en del av KTM familjen! I fredags var Daniel på KTM i Örebro och hämtade sin nya cross, en KTM
350 SX-F.

 

-Det här är en stor dag för mig, säger Daniel. Att få sätta sig på en sprillans ny KTM är ren lycka, både KTM Scandinavia’s försäljningschef Peter Johansson och KTM’s teamchef Stefan Everts har varit förebilder för mig sedan jag var liten, och att tillhöra ett företag där de båda är verksamma, är för mig en ära.

Daniel Tynell är till vardags en professionell skidåkare. Skidstjärnan har vunnit vasaloppet tre gånger, och är idag aktiv i långloppssatsningen Team Tynell. Även i år ställer Daniel upp i Vasaloppet och mellan de hårda träningspassen passar det bra att leka med den nya crossen! Daniel har sedan barnsben haft ett stort intresse av motocross, och körde endurotävlingen Gotland Grand National 2002.

-Jag har sedan jag var liten haft ett stort intresse av motocross, och många av mina vänner körde när vi var mindre. Själv lyckades jag inte övertala mina föräldrar att låta mig skaffa en egen, så när jag blev äldre och själv kunde skaffa mig en cross så var det givet, berättar Daniel.

KTM är mycket nöjda över att se skidstjärnan på en KTM. -Vi kommer ha mycket utbyte i och med samarbetet med Daniel Tynell, säger KTM’s VD Anders Sarbäcken.

-Daniel besitter en enorm kunskap om fysträning och kost, något vi kan dra nytta av i träningen av våra förare. Dessutom har vi mycket att lära av andra branscher, och just skidbranschen har lyckats fånga ett stort publikintresse de senaste åren. Detta vill vi gärna lära utav, säger Anders.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top