Dags för race igen

Då var det dags för lite race igen, på lördag är det Stockholmscrosstävling i Enköping. Har inte riktigt haft någon motivation de senaste veckorna, men sugen börjar komma tillbaka lite och det ska bli kul att köra race.

Stockholmscrossen har inte varit något mål för mig i år, så det blir skönt med en tävling utan någon press på sig själv. Ska dit och ha kul, köra så bra jag kan och snacka lite skit i depån.

Var på Arlanda och tränade igår och det var riktigt kul. Började dock lite sådär, kom två kurvor sen la jag mig i en böj. Hade knappt styrfart men lyckades på något konstigt sätt slå mig rejält. Slog i höger höft och vänster axel och knä, vet inte hur jag lyckades med detta. Sen har jag fortfarande ont i stortån från min crash i Borås under sista Sverige cup tävlingen. Börjar bli knällig gubbe, kan inte säga mycket annat.

Vad det gäller min kära elitlicens som jag kämpat för och försökt slåss med Svemo för att få blir det nog inte mycket av. Fick ett muntligt nej efter att Svemo haft ett möte i motocross sektionen. Blev samtidigt lovad att det skulle komma ut ett mötesprotokoll så att jag fick det på papper och om möjligt kunde driva det vidare. Av det protokollet har jag inte sätt mycket och det är ändå några veckor sedan, vet inte vad de har för sig.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top