Da Silva & Grönroos School of champions

dasilvaracing

Vårat syfte med “Da Silva & Grönroos School of champions” är att erbjuda träning med hög kvalitet. Vi kommer även starta en cross/enduro träningsklubb, där huvudsyftet är att ge förarna möjligheter att vidareutvecklas istället för att bara köra tävlingar.

Idag kör många förare 30-40 tävlingar per år utan att hinna med att träna och höja sin nivå inför nästa tävling. Tävlandet har blivit ett självändamål utan tydliga mål för hur man skall ta sig till nästa nivå.

Vår filosofi går ut på att hjälpa förarna att prioritera de viktigaste tävlingarna under året. Mellan dessa utvalda tävlingstillfällen skall det finnas tid att utvärdera den senaste tävlingen. Sedan lägger vi upp en strategi för hur föraren skall träna för att utvecklas maximalt och för att vara väl förberedd nästa gång han/hon står på starten. Med vårt stora kontaktnät inom enduro/motocross eliten kommer vi även kunna erbjuda/hyra in olika toppförare med spetskompetens på olika områden.

Vi kommer även hyra in olika föreläsare inom kostrådgivning, fysträning, sponsring och marknadsföring, mental träning, mediaträning etc.

Vår bas kommer att bli den nedlagda flygflottiljen F15 i Söderhamn. Där vi har tillgång till 4 olika jord och sandbanor med extremt goda träningsmöjligheter, bra boende, mycket fina förutsättningar för fysträning.

Anmälan: dasilvaracing.se

MVH

Stefan da Silva
0704-957095

Peter Grönroos
0707-307307

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top