Blir det skitigt?

Enligt rykten så står det 60cm vatten i hästskon på Gotland, för er som inte vet en av publikplatserna där det alltid är riktigt smetigt och står mängder med vatten. Förra året tog jag mig igenom utan problem på samtliga varv, men ett litet misstag så ligger man begravd tillsammans med hojen under vatten.

Idag har det blivit två portioner gröt, rejält med pasta och några liter kolhydrat dryck från Fairing. Känns en så länge bra, får väl se om magen ger upp imorgon.

Har även varit i garaget och slängt på nya bromsbelägg i fram och fixat med lite glasögon. Det är inte helt gratis att köra GGN, bara kostnaden för att få till två perfekta glasögon med roll off, tear off m.m. sticker iväg. Imorgon ska jag köpa på mig ytterligare något pack med laminerade tear off, måste nog vara det SCOTT har bäst avans på i hela sortimentet.

Förra året blev jag 52:a i min första GGN start, var väl kanske inte så dåligt men inte heller så bra som man vill. Jag tycker det är svårt första gången på de här stora tävlingarna, mycket att tänka på runt omkring med start, depåstopp m.m. Nedan följer två bilder från efter målgången, fantastiskt hur man kan bli så skitig rakt igenom kläderna.

 

 /Tomas

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top