Bilder från Tysklands GP i Teutschentahl

KTM visar sin dominans redan från början med trippel tre i starten 1,11,111 på rad

I Helgen kördes det VM i motocross i Lettland men förra helgen kördes det VM i Tyskland och här kommer ett bildspel från den tävlingen.

Bild 1:  KTM visar sin dominans redan från början med trippel tre i starten 1,11,111 på rad
Bild 2:Tom Söderström genomförde två heat i Tyskland och fick åter igen med sig poäng hem i ryggsäcken, efter att varit dåligt med i starterna i båda heaten hade Tom en tuff resa för att skrapa hem sina poäng.
Bild 3:Rickard Sandberg fick maskinproblem i kvalet och fick därmed gå ut som sista väljare av startplats, och det var ingen fördel utan Sandberg var sist ut i båda heaten. I VM går det inte och göra en uppkörning utan dess like om man inte är ett underbarn… Rickard har farten för att ligga högre upp i resultatlistan. Förhopningsvis kommer Kegums respektive Uddevalla vara Rickards race.
Bild 4:Marvin Musquion kommer sidledes ut från ett hopp med  reder upp det precis i tid på tredje sista varvet i heat 1.
Bild 5:Sara Pettersson med nr:22 på ryggen stod för en bragd med sin uppkörning till 11:e plats i heat två efter en startcrash mod stor.
Bild 6:Elin Mann som är främsta förare från Sverige, hänger inte riktigt med i toppen av fältet. Som vanligt är Elin med i Starten men klarade inte av att komma in i startkurvan utan fortsate rakt fram och tappade ett gäng platser. Elin vart åttonde i båda heaten över minuten bakom i första och hela två minuter i andra.
Bild 7:Ken Roczen ,Tysklands “nationalhjälte” i helgen, körde helt enormt snyggt. Trots att funktionärerna övervattnat banan så det blev ett spår runt om körde roczen upp sig i första heatet, men strulade till det och slutade på 5:e plats I andra heatet var Ken bättre med från början och Till publikens jubel gick han upp i ledningen som han höll i mål
Bild 8: Ken Roczen whip
Bild 9: Jesper Jönsson i EMX klassen
Bild 10: Pontus Jönsson i EMX klassen

Foto: Magnus Karlsson, mxpress.se

Tom Söderström genomförde två heat i Tyskland och fick åter igen med sig poäng hem i ryggsäcken, efter att varit dåligt med i starterna i båda heaten hade Tom en tuff resa för att skrapa hem sina poäng Rickard Sandberg fick maskinproblem i kvalet och fick därmed gå ut som sista väljare av startplats, och det var ingen fördel utan Sandberg var sist ut i båda heaten. I VM går det inte och göra en uppkörning utan dess like om man inte är ett underbarn... Rickard har farten för att ligga högre upp i resultatlistan. Förhopningsvis kommer Kegums respektive Uddevalla vara Rickards race. Marvin Musquion kommer sidledes ut från ett hopp med  reder upp det precis i tid på tredje sista varvet i heat 1. Sara Pettersson med nr:22 på ryggen stod för en bragd med sin uppkörning till 11:e plats i heat två efter en startcrash mod stor. Elin Mann som är främsta förare från Sverige, hänger inte riktigt med i toppen av fältet. Som vanligt är Elin med i Starten men klarade inte av att komma in i startkurvan utan fortsate rakt fram och tappade ett gäng platser. Elin vart åttonde i båda heaten över minuten bakom i första och hela två minuter i andra. Ken Roczen ,Tysklands Ken Roczen whip Jesper Jönsson i EMX klassen Pontus Jönsson i EMX klassen

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top