Baktid och framtid!?

Det började bra i årets Östra Open Enduro serie med en andra plats. Sen gick det lite utför kommande tävlingar, men jag tog mig i mål de jag körde. Visste redan från början att jag skulle missa flera deltävlingar och satsade därför inte hundra på detta i år, en total 10:e plats med tre missade deltävlingar är jag nöjd med.

 I övrigt i vinter har det inte blivit mycket hojåkning, dåliga vinterdäck har inte motiverat ytterligare körning. Min personliga åsikt är dock att det inte ger så mycket att bara åka fortåka på hårda crossbanor.

 Vad det gäller framtid och säsong 2009 så är det en hel del skoj på gång, som jag hoppas kunna dela med mig av inom kort. Någon som är sugen på en fin kawa 450 -08, så kommer den snart ut på annons och ny bike är på ingång.

 See ya!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top