Att vara sjuk, är det bästa uppladdningen?

Nu får det vara nog, var rosslig i halsen och snorig hela förra veckan och trodde väl att det någon gång skulle gå över. Istället så blir det värre och har i två dagar till med känt mig lite hängig. Detta duger ju inte då jag tänkte mosa full av hoj hela påskhelgen. Jaja har ju morgondagen på mig att bli helt frisk.

Planen ser ut som följande, men kan säkert ändras en hel del. Framförallt så låter ju fyra dagars åkning i sträck mycket med tanke på att jag även gnäller om förkylningen.
Fredag: Jordbaneåka i Strängnäs
Lördag: Tung sandbana hos Folkare MK, Avesta.
Söndag: Öppen, lite sugen på Skutskär
Måndag: Lutar åt att det blir Arlanda.

Ska försöka testa fram om jag kanske ska modifiera min hoj med tanke på att jag är ganska lång. Ska testa att höja styret och även prova med en högre sadel.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top