Årets första vurpa!

Jaha, då har man vurpat för första gånegen -08, dessutom första träningen med min nya hoj. Precis bytt till 250 4-takt, förvånad över hur lätthanterlig den var, härlig att lägga ner i kurvorna och skön kraft. Jag blev väl lite övermodig och körde långt över mina gränser och dessutom otränad. Drog gärnet efter ett platåhopp mot en uppförsbacke, bara det att jag åkte längre och längre bak på hojen och orkade inte ta mig fram, hojen stegrade allt mer och det slutede med att min pärla gjorde en frivolt och kastade mig mot backen. Hojen hamnade ute i skogen (oförstörd), jag dök med huvudet rakt i backen.

Tuggade massvis med grus, tappade andan och kunde inte andas alls först men snart kunde jag ta små andetag. De 10 sekunder det tog innan hjälp var framme kändes som flera minuter. De tog väl hand om mig och kollade att jag inte pajat nacke och rygg.

Jag har blåmärke över hela pannan, över näsan efter glasögonen, kinden är blå, har lätt hjärnskakning, ont i ryggraden och nacke så att jag har problem att ta mig upp och ned i sängen, däremot lättare att promenera, öm i bröstkorgen eftersom den fick ta smällen efter att skallen gått i backen och lite öm här och var.

Nu är det bara att vila upp sig och sen ut och åka igen, men kanske skall försöka lära känna min hoj lite innan jag kör på för fullt.

 

 Mxfredda

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top