Allt slit ger resultat

robertkvarnstrom_gasgas

Nu var det fruktansvärt längesen jag uppdaterade sidan, jag ber om ursäkt för det, men ärligt talat har jag haft så mycket annat som tagit upp all tid, framför allt träningen.

Träningen går riktigt bra just nu då jag fortfarande är hemma i härliga sverige och 75 % består just nu av tuffa skidpass, har kört fysträning hos min tränare lennart englund från november till jul för att få ett en stabiletet i kroppen och alla muskler som jag tycker vi lyckats jätte bra med, efter jul tog skidåkningen över mer och mer och nu är det nästan bara skidåkning som gäller för att få upp kondition och styrkan,

Jag tycker att vi ligger bra i zon och allt går som planerat, jag är stark och kroppen svarar bra på träningen tack vare Gunillas mineralterapi som sett till att jag får i alla ämnen kroppen behöver för att fylla på depåerna efter träningen,

Jag har även dragit in lite nya sponsorer till den här säsongen,

Jag välkommnar, DMD Helmets, Fairing Sportdrycker, Hedbergs Tak AB, Byggbolaget Borlänge, Apple,

Jag har fortfarande en del ligger och väntar som ännu inte är klara, som kommer avslöjas inom kort,

Nu i vecka har jag fullt schema då jag tisdag-onsdag ska träffa Anders Eriksson nere i tibro tillsammans med andra förare och köra lite skidor, och sen torsdag morgon går planet till Italien för att skriva kontrakt med DMD Helmets och hämta hem första hjälmen, ska bli spännande då dom nyligen släppt en av världens lättaste hjälmar med endast 920g,

Jag har även gjort klart med TOS design för i år, har även fått vara med och designat mina egna kläder då jag bestämt mig för att åka med hel vita kläder,

Nya cykeln har dröjt längre än väntat att få ihop, nu väntar vi på nya ramar som kommer nästa vecka och cykeln kommer stå klar den 30e Januari, då bär det av söderut på allvar, vissa säger att de är sent men jag känner ingen stress över att komma ner, utan jag kommer följa min plan och skynda sakta för att inte göra något misstag och dra på mig någon onödig skada,

Jag känner mig grymt taggad tills i år med en helt ny cykel och övergången till 250f har bara varit positivt så långt och jag ser fram emot när Spanska Mästerskapet drar igång och även VM, men än så länge blir det ett par mil till på skidorna så kroppen är redo för Monstret i slutet på januari,

Peace out

Rob #48

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top