Alex Eriksson har VM styrning 2011

smtibro_alexeriksson

Ja nu är det klart jag kommer att få köra VM 2011! Efter stenhårt arbete i 5 år så är vi i hamn, det vill säga att jag kommer att få vara med i VM och köra ett helt år.

Teamet är DIGA KTM RACING och innehåller 5 st förare.
– MX2 så kör och Nick Triest och jag.
– MX1 så kör Jeremy Delince
– MX Women kör regerande världsmästaren Steffie Laier och Maria Franke.

Som ni vet fick jag redan i år vara med och köra dom sista VM-deltävlingarna efter bra resultat i EM, och framförallt mycket rutin. I ju med detta kom jag i kontakt med DIGA Racing, ett nytt och hårt satsande team. Som har en bra bild hur mitt liv som motocrossförare ska funka, jag kommer ha tillgång till tränare på och utanför banan.

Kommer kunna förbereda mig perfekt med KTM Redbull nere i Spanien i vår, få bäst tänkbara inställningar inför säsongen. Kommer bli mycket jobb med vinterträningen men det har jag redan klart för mig, är väldigt taggad för min uppgift. Kommer även kunna vara hemma och visa upp mina sponsorer i Svenska mästerskapen, viktigt för mig att representera dom här hemma. Så detta är klart dag så kommer jag säkert återkomma med mer info om framtiden.

För mer information, kontakta Kent Eriksson: 0705-93 51 17

Med Vänlig Hälsning
Alex Eriksson
KTM Scandinavia / Effectum Racing Sports

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top