TV Crossen Norrköping

 

Klockan ringde o väckte mig idag kl 05:10 (samma som igår),upp, på med kläder väcka sonen på 4,5 år, o det e inte lätt vid den tiden kan ja säga.Halv 6 stod farsan utanför med bil o kärra som skulle bli lastat med allt som man tar med sig inför en tävling.

Letade oss fram genom Lutzendimman o kom fram till banan runt halv 8,perfekt till anmälan.

In o anmälde mig o försökte ta en liten kik på banan eftersom jag aldrig kört där tidigare.Såg att det fanns en del stora hopp o det e helt ok med mig.

Kollade liten stund på Fiddy grabbarnas träning sen bytte ja om o drog upp till träningen,utnyttjade alla 25 min för att försöka lära mig så mycket av banan som möjligt,fanns en del hopp som inte va så bra o hoppa långt i.

Vart lottad i kvalheat 1 o fick en startplats längst till vänster,drog för allt som jag kunde #läs våga o va framme istarten som nr 9,tog en placering ganska direkt o sen höll jag den platsen ända tills det va ca 1/3 varv kvar då blev jag omkörd av den ja haft bakom mig i ca 4 varv,men men i mål som 9 Kanonglad o riktigt nöjd med heatet o en plats i A final (första i motionklassen).

I finalen tog ja en plats på yttern o gjorde en ganska bra start igen,9 igen,men tappade ganska mycket i början då dem snabbare personerna som fastnat i starten ville förbi.Efter det så körde ja på bra tycker jag o hade inga större problem men framåt sista varven vart jag lite seg i armarna,gick i mål som 17 o e riktigt nöjd med hela min dag i Norrköping.

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top