Händelserik helg för Marcus Norlen

Marcus Norlén

Förra året gick det ju bra i Finspång då jag vann ett heat. Och med det glada minnet i bakhuvudet åkte ja ner med familjen till årets fjärde SM deltävling i Finspång för att försöka upprepa det goda resultatet från ifjol.

Lördagen bjöd på kallt och blåsigt juniväder men regnet höll sig borta till större del av dagen iallafall.
Träningarna gick bra, hade bästa och näst bästa tid. Fick välja som andre man på grind till kvalheatet. Kom iväg som 4-5 i starten och tog mig upp på andra plats ganska fort. Låg bakom Mats Nilsson ett par varv, lyckades ta mig förbi honom och kontrollerade heatet därifrån.
Månsson fick till fjädringen väldigt bra som vanligt och det känns bra inför imorgon, med tanke på att banan ofta blir sönderkörd och då behövs det verkligen.

På kvällen åt vi middag som vanligt med teamet. Denna gång bjöds det på lax, riktigt gott!!!
Kvällen avslutades på ett överraskande sätt då vår son lyckades slänga in fjärrkontrollen till tv i micron och köra den på full effect! Den blev kapput kan man säga 🙂

När vi vaknade på söndagen efter en natt med mer vaken tid än sömn då Wille tyckte att sova va en dålig ide, såg det ut att bli soligt och fint!!!
Träningen gick sådär, 8.e tid och jag är väl inte riktigt nöjd med det men körningen kändes bra!

Heat 1 och jag fick till en bra start, kom iväg som 4:a. Låg bakom Mats Nilsson i ca 2 varv innan jag passerade och kom så småning om ifatt Tom. Låg bakom honom några varv, hittade ett bra flyt och tog mig förbi och ganska omgående även Sandberg. Behöll ledningen ända in i mål och körde ihop 25 poäng till totalen.

Heat 2 En bra start detta heat oxå, kom ut som trea. Körde upp mig till ledning ganska snabbt och försökte hitta ett flyt som infann sig efter några varv. Utifrån det kontrollerade jag resterande delen av heatet.
Är super nöjd med totalsegern i helgen, allting fungerade jätte bra. Ett speciellt tack till Månsson för hjälpen med fjädringen under helgen, då det var av stor vikt på denna tuffa bana!

Tack till teamet för allt, detta var en bra helg för oss då även Filip vann totalen i MX2.
Tack till min familj,vänner och sponsorer.

// Mackelito

Länk: norlenmotocross.blogg.se
Foto: Mikael Hylander, racingpics.se

marcusnorlen_finspang2

marcusnorlen_finspang

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top