Bra start, då är vi med!

I söndags körde jag tredje deltävlingen i Stockholmscrossen och efter två usla omgångar för mig, var jag ute efter en bättre placeringar denna gång.

Starterna är ju ett stort problem för mig, men den här dagen fungerade det bättre. Jag var ut runt femte plats i kvalet och körde snabbt upp mig till en andra plats. Var även upp och stötte på ledaren, men det resulterade i en lättar marksyning då han fick i friläge i utgången av en kurva och jag körde in i hans bakhjul och gick omkull.

I finalen hade jag en ännu bättre start och varvade första varvet på en andra plats. Gick sedan upp i ledning, men då kom Robban Johansson som en kanon och vi hade några tuffa kurvor som han gick vinnande ur. Hängde på hyffsat till slutet av heatet, men hade aldrig någon möjlighet att lägga in en stöt.

Nöjd med en andra plats, känns som att jag är på G nu.

Körde även TV Crossen i Norrköping på lördagen med ok resultat. Var tvåa i ett skitigt kval efter Johnny Bäckström. I finalen gjorde jag en oootroligt dålig start och jagade mig upp till en fjärde plats. Fyra är bra, men borde vara mycket bättre om jag bara kan starta hyffsat.

/Tomas #325

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

senaste artiklar
Twitter
Login
Scroll to Top