Motoflix 2020

Motoflix 2020

motoflix logo partnersDetta är röstningssidan för Club MXStar Motoflix. En filmtävling där vem som helst kunde lämna in bidrag och vinnarna röstas fram av er tittare på denna sida. Samtliga regler kring inlämnande av bidrag till Club MXStar Motoflix hittar ni här: http://mxstar.se/motoflix

Röstningen är öppen fram till 2020-11-05 och det är möjligt att rösta en gång varje dag. Dela hela bidragen får man gärna göra genom att länka från vår röstningssida här, eller från Youtube. Vill man dela utan att länka till dessa sidor så får man endast dela max 15 sekunder av ett klipp.

Bidrag 12 - Fikaenduro och 15 - Enduro Heaven är bidrag från Tomas och Ola som arrangerar Motoflix. Dessa två bidrag tävlar endast inbördes om vilket som ska vinna, de kan ej vara med och vinna hela tävlingen.

Stort tack till våra partners Scott Sports Sverige, Husqvarna Scandinavia, Mips, CEC Motorcycles, Kumlin Suspension och Mifes3d.

Entries with highest rating


Other entries

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.