söndag, 15 maj 2016 20:00

Amerikansk förare till Motocross-SM i Stockholm

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

RickyRennerRaceDen amerikanska föraren Ricky Renner kommer till Sverige och kör motocross-SM på Högstabanan hos Haninge MK 21-22 maj. Ricky är yngre bror till FMX-stjärnan Ronnie Renner, som bland annat har vunnit 6 st X Games guld.

Ricky har tävlat i amerikanska AMA motocross- och supercrosserierna med flera topp 10 placeringar de senaste åren. Han har vunnit Loretta Lynn mästerskapet fyra gånger och är totalvinnare av danska mästerskapet 2015.

- Obviously it would be great to win, I would like to end up on the podium, but at the end of the day, I'd be happy if I get out there and show that I'm capable of doing well. For me, this is a good opportunity to see if maybe the Swedish championship could be something that I race for the whole season in the future, berättar Ricky själv om känslorna inför SM.

De som genomför detta är Tomas Persson och Ola Thorell från Club MXStar Podcast. En podcast för motocross- och endurofantaster. Vi brinner för sporten och strävar efter att vara med och göra något extra så ofta vi kan. Vi är väldigt glada att kunna genomföra detta tillsammans med Ricky Renner, våra samarbetspartners och hela Sveriges motocrosspublik.

- Det är väldigt kul att vi lyckats få till en deal med Ricky att komma hit och köra svenska mästerskapet i motocross. Vi är övertygade om att han kommer bjuda förare och publik på en härlig show och att han kommer vara med och slåss om vinsten i MX1-klassen. Vi hoppas att det kommer mycket publik till Högstabanan i Haninge, för att titta på den absolut mest actionfyllda sporten i Sverige och se Ricky utmana våra svenska stjärnor. Vill passa på att tacka våra samarbetspartners som gör detta möjligt, Mafi, ThorellsMX, Cubile, SO-cial, BigBallsMX, FlyWest, Francotyp, Scott, DBC, PSR, Made, säger Tomas Persson.

All information om motocross-SM finns på www.mxsm.nu.

Foto: Caroline Joelsson, www.mxcarro.se

Mvh
Ola Thorell, 0706-738160
Tomas Persson, 0739-203730
Webb: www.mxstar.se
Instagram: @mxstar_se
Facebook: www.facebook.com/mxstarse

RickyRennerRace2

Läs 2008 gånger Senast ändrad söndag, 15 maj 2016 20:11
Super User

Nunc in turpis at purus vehicula lobortis at ut felis. Sed sit amet lacus lacus.

joomlart.com

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.