onsdag, 01 april 2015 00:00

Tom Söderström får chansen hos Monster Energy Kawasaki

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(12 röster)

eksjo tomsoderstromEfter fantastiska framgångar i andra omgången av holländska mästerskapet får nu Tom Söderström chansen i VM och det för ett av de absolut största och bästa teamen, Monster Energy Kawasaki.

I teamet kommer Tom ställa upp bredvid meriterade förarna Ryan Villopoto och Tyla Rattray.

- Vi har letat med ljus och lyckta efter en ung och framförallt träningsvillig talang. Vi vill ha en förare att bygga långsiktigt med, säger team manager François Lemariey

Fyrfaldige supercrossmästaren Ryan Villopoto har inte levererat som förväntat och ligger för närvarande bara på en 4:e plats. Tyla Rattray återfinns lång längre ner i listan, på en blek 14:e plats.

- Vi såg vilka potential Tom har i senaste holländska. Hade det inte varit för "Om" så hade han lätt vunnit den deltävlingen. Det har varit lite för mycket chips och öl för Villopoto och Rattray under vintern. Vi hoppas Tom ska kunna rycka upp grabbarna under vårt europeiska boot camp som startar redan nu i veckan, vidarutvecklar Lemariey

Minst sagt spännande och bara framtiden kan utvisa var detta slutar.

Läs 5017 gånger Senast ändrad onsdag, 01 april 2015 07:30
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.