torsdag, 02 oktober 2014 00:00

Club MXStar #17 Efter lag-VM med Filip Bengtsson och Ken Bengtsson

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

clubmxstar pod17

Vi tar pulsen på bröderna Bengtsson....nä vänta nu de är ju inte bröder. Vi tar pulsen på Filip Bengtsson och Ken Bengtsson efter lag-VM i Kegums, Lettland.

Missa inte tävlingen där du kan vinna en signerad lag-VM nummerplåt från Filip Bengtsson och en signerad lag-VM tröja från Ken Bengtsson. För att vara med och tävla ska du gissa hur många poäng Sverige fick totalt i lag-VM i år, samt dela och gilla vår bild på Facebook. Svara gör du i kommentarsfältet till bilden på Facebook. https://www.facebook.com/mxstarse Tävlingen pågår fram till fredag 3 oktober kl. 17.00. Vi kommer dra två stycken vinnare som vardera vinner ett av prisen.

Podcasten når ni via www.mxstar.se/podcast eller på iTunes och Stitcher, sök på Club MXStar. Fungerar inte länken till höger på sidan, prova under menyn "Podcast" högst upp på sidan.

Foto Filip och Ken: www.motocrossinaction.com

Läs 1224 gånger Senast ändrad torsdag, 02 oktober 2014 00:05
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.