onsdag, 07 maj 2014 00:00

Svensk mästare i supercross

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

tipptavling grattisTippning var det ja, alltså Svensk Mästare i supercrosstippning. Helgen som var avslutade säsongens Monster Energy AMA Supercross och med det även vår tipptävling.

Gled upp som vinnare i sista deltävling gjorde Lillkeno och för det kammar han hem vår inofficiella titel Svensk Mästare i supercrosstippning och även ett grymt pris från SCOTT, närmare bestämt ett helt klädkitt med tröja, byxor och handskar.

På en mycket hedrande andra plats efter att ha legat i topp länge under säsongen har vi NetRicky, vinsten till honom blir ett dekalkit från MADE.

Rundar av tippningspallen gör ingen mindre än brandrobban och han kan nu glida runt på ägorna bärandes ett par grymma 100% googlar från Thorells MX.

Stort tack till alla som var med och tippade. Inom kort kommer det information om tippningstävling inför AMA Nationals. Totalt var det 94 st personer som skapade lag till supercrosstippningen och ca 60 st av dessa var med och tippade hela säsongen. 

Läs 1929 gånger Senast ändrad onsdag, 07 maj 2014 21:26
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.