onsdag, 22 januari 2014 20:47

Var hamnar Tom Söderström 2014?

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(6 röster)

tomsoderstrom103Hur ska det nu bli för Tom Söderström denna säsong i världen kring motocross? Han har lovat att släppa mer information imorgon torsdag, men jag vet hur det blir redan nu?

Eller nu överdriver jag lite, jag vet faktiskt inte, men jag tror. Jag grundar min tro på olika källor, rykten och egna tankar. Hela den här artikeln är skriven utfrån det, så ni får ha lite tolkningsutrymme när ni läser.

Jag tror att det blir en blå maskin för Tom Söderström denna säsong. Vilket kan kännas lite konstigt då han tidigare lämnat detta märke två gånger på inte så jättepopulärt sätt. Märket själva har tidigare ganska tydligt uttryckt att de aldrig kommer ha med Söderström att göra igen. Att vara blåögd får ju lite ironiskt en dubbel mening i denna historia.

Hur blir det då med kläder, får vi in mer blått där i form av finska Sinisalo? Njae jag tror inte det, Söderström skriver själv att han säljer ut gamla kläder till förmån för det nya. En något vild gissning är att det blir WAX kläder? Va, gör de crosskläder? Inte vad jag vet, men de verkar vara tajta med Tompa S och så svårt är det nog inte att klistra egen logo på lite crosskläder, kolla bara Biltema.

En inte helt galen gissning är att det blir bro-sten(en lätt översättning så har ni det) ostar  som kommer sitta runt fälgarna. De har varit med och hjälpt Tom i ur och skur länge nu.

Jaja lite cred ska han ha också den lilla (har enligt vad han själv skriver gått ner hela 25 kilo). Han är enligt mig Sveriges just nu snabbaste motocrossförare och det gör att det inte är helt otroligt att han står högst upp på pallen när säsongen är över. Ja jag tror faktiskt att Tom Söderström vinner SM guld 2014 i motocross. Det är såklart kul för alla de som kommer ställa upp att hjälpa till med hojar, kläder, delar, däck, pengar m.m. Det tråkiga är att jag tror många kommer stå där i slutet med tomma fickor och undra vad det som lovades tog vägen, lite som vanligt. Blir det återigen bara en säsong med dessa samarbetspartners och sedan tillbaka till att sladda med PW:en på någon parkering?

Vi får väl hoppas att jag har fel på allt utom SM guldet.

Läs 3046 gånger Senast ändrad onsdag, 22 januari 2014 21:14
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

3 kommentarer

 • Kommentarlänk Tobi onsdag, 29 januari 2014 12:58 postad av Tobi

  Det blev ju blått, precis som du förutspådde. Vi behöver fler som är uppe och drar. Hoppas han håller ihop det!

  Rapportera
 • Kommentarlänk Specialisten torsdag, 23 januari 2014 23:27 postad av Specialisten

  Orkar någon bry sig nuförtiden? Fantastisk förare med minus i IQ kassan. Gääääsp! Själv då? Envisa rykten säger Yamma igen för dig själv samt sågade bakbananer på Stockholmsfräsen.....må väl!

  Rapportera
 • Kommentarlänk okänd idiot torsdag, 23 januari 2014 12:47 postad av okänd idiot

  Du är ju dum i huvudet

  Rapportera

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.