Peter von Dahn

Peter von Dahn

söndag, 30 maj 2010 19:52

Stockholmscrossen film

Film är ju roligt, dock är man lite långsam på att fixa detta, tyvärr är vi även dåliga på att filma! DSC_6517Har äntligen tagit tag i detta och fixat två små filmsnuttar, en från Arlandas A-final i Klass B. Den andra är från nynäshamn, inte mycket hojåka där inte, men lite från våran depå.

söndag, 14 februari 2010 19:39

Östra Open Botkyrka

Då var det dags igen! Östra open skulle gästa Botkyrka MK spår, dagen till ära så skulle vi bjudas på denna vinterns finaste spår! Lät ju helt underbart, eftersom jag jag inte åkte norrköping förra helgen så lät ju detta som en kanon dag, Norrköpings spår var tydligen hur kul och fint som helst!! Peter Viberg sa som vanligt att det var en stekar slinga! Det var det alldeles säkert, men jag är då fan ingen stekare!!!
IMG_0119

fredag, 12 februari 2010 17:28

Liten kort film från Lag-VM 2009

The gangEn helg i början på Oktober så gav sig ett starkt gäng i väg till Brescia utanför Milano för attt titta på Motorcross of Nations. Det vart inte så mycket filmat, men här kommer en liten liten film!
söndag, 07 februari 2010 10:40

Östra open Norrköping

Östra Open EnduroNu har 4:de tävlingen i vinterenduro serien, Östra Open gått av stapeln. Det var SMK Östgöta som bjöd på ett väldigt fint spår i Norrköping, men lagom portioner av allt.

 

söndag, 31 januari 2010 21:42

Östra open Västerås med film!

Östra Open EnduroI helgen som var så genomfördes den 3:de deltävlingen i vinterenduro Cupen Östra open. Tävlingen gick av stapeln i Västerås, på samma slinga som SM brukar gå. Då det i veckan som varit, kommit en del snö så var vi alla inställda på att det blir snöspår på riktigt! Det var lite ändringar till detta race, istället för bara 2 starter så ändrades det till 3 starter.

Sida 1 av 7
 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.