söndag, 04 februari 2007 02:03

USA

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Japp nu hr man kommit fram! johoSmile

Lång resa och mycket stress flyget tog hur lång tid som helst hade inte sovit på 2 dagar och så kom man äntligen till los angeles! Så sjukt varmt mitt i natten som tur var fick vi tips om hyrbilsfirma kom dit i sista sekunden och fick hyra en pick up v8!!!!! Så himla grymt ju.... Blev jag som fick köra i LA helt livsfarligt var det men det gick bra.... vi körde hela natten och kom till Mammoth på morgonen.... Så trötta var vi men lämnade in bilen och som tur var har man kompisar som fixar boende åt en och nu bor vi centralt till allt!

Åkningen är grym men inte mycket snö men parkerna och piperna är grymma.... men inte rädd om brädan ska man vara....

vaknar varje dag kl 6. Lyckades ramla andra dagen så nu ser man inte riktigt klok ut i ansiktet men inga skador så det är lugnt antar att för er är det småpotatis men det lovar jag att det small rätt bra trodde tänderna var borta men men allt är bra körde i går och det är så kul bara benen inte hänger med riktigt..... amerikanarna är riktigt trevliga så det är lugnt att vara här. schemat hittills är åkning, gym och skola på kvällen.....

Glömde säga att det är sol varje dag här......

Hörde att det var svin kallt i sverige....

Hoppas att ni har det bra där hemma!

 

Läs 2067 gånger

Senaste från Jessica

Mer i denna kategori: « Enduro tävling? schweiz »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.