söndag, 18 oktober 2009 03:00

Vilken crash!

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Ja så farligt var det inte, spelade fotbollsgolf idag på en blöt och lerig bana och drog på en riktigt tierpare. Laddade för kung och fosterland för att skjuta mitt längsta, halkar och med fötterna rakt upp blir det en duktig crash på ryggen. Ingen större fara, när jag återfick luft i lungorna kunde jag konstatera att enda skadan var lite skitiga kläder.

Innan golfandet så var jag ut och lekte lite hoj norr om Uppsala. Vi var 6 stycken som drog iväg på lite friåkning i skogen och i några grusgropar på vägen.  Varje gång jag gör detta(alldeles för sällan) , så kommer jag på hur kul det är att bara åka iväg några stycken och leka hoj. Att köra crossbana i alla ära, det är kul men man ledsnar faktiskt och behöver lite avbrott med annan körning.

Eftersom det är träning inför GGN så var jag självklart iväg och körde hoj även i lördags. Vilken underbar dag, regnat hela natten och regnade fan lite hela tiden vi körde. Nu spelade det inte så stor roll för vi höll till i en grusgrop utanför Arlanda och det var riktigt kul att köra trots vädret.

 Fortfarande inte riktigt löst problemet med den lilla tanken på sukkan, vi får se vad som händer i veckan. Är det någon som vill låna ut eller sponsra med en stor tank, så är det bara att höra av sig. Jag lovar att skriva en blogg och berätta hur snälla ni varit och hur bra er produkt är :-)

 /Tomas

Läs 2272 gånger Senast ändrad söndag, 18 oktober 2009 22:59
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Mer i denna kategori: « R Styrtank?! »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.