måndag, 05 oktober 2009 03:00

Avslutning SC

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Jaha då var Stockholmscrossen slut för detta år då.

Allting avslutades på en mycket blöt och lerig bana i Kringelstaden (södertälje).

Ut på träningen och det gick nåt varv innan jag faktiskt fick upp lite fart och hitta lite bra linjer att åka i,väldigt olikt mig då jag inte alls gillar att åka i 30 cm harvad lera:).Efter en stund tog allt detta roliga slut då jag fick ett kast med framhjulet o dök,det första som träffade marken var mitt ansikte o huvud o sen kom allt annat efter,efter att typ begravts av lera i hjälmen och även tagit ett snack med läkarna på plats så lommade jag och hojen tillbaka till depån för tvätt o klädbyte.

Heat 1:Det var tyvärr bara 35 st i B klasssen vilket resulterade i 2 heat med poängräkning.Fick ett bra utsläpp o var iväg som 3a,gjorde en klantig vurpa efter 2 varv o slutade som 8a.

Heat 2: Återigen ett kanonutsläpp och var väl 15 cm från att holeshotta,i samma veva så tog det tvärstopp och jag flög av hojen o blev sittandes brevid den tills alla åkt förbi,på det igen o försökte hitta ett tempo som jag skulle klara att åka utan att vurpa men ändå komma ikapp lite förare,körde om en del och fick en del gratisplaceringar av folk som låg ner eller satt fast,slutade 11a.

Totalt för dagen blev jag 8a och är riktigt nöjd med det.

Totalt i SC slutade jag även där på en 8e plats och är mer än nöjd över det,hade ju som mål på topp 15,så det känns kul som fan att bli topp 10 till och med.

#992 Matte

Läs 1381 gånger
Mer i denna kategori: « R Vilken crash! »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.