söndag, 10 maj 2009 02:00

16 igen

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Då var det dags för den 4e tävlingen i Stockholmscrossen,denna gång på ett nynäshamn som jag tidigare i veckan fått höra att dem jobbat hårt med bevattning och harvande på banan för att få den i toppskick.Men återigen så kom moder jord o blötte ner lite extra över banan natten till lördagen.

Ut på träningen och det kändes kanon,lite kladdigt men vafan.....

Körde kval 2,fick en bra start o var ute som 3a,efter ett halvt varv så blev jag påkörd eller nåt så jag vurpade o tappa ner till rint 16-17,jaga på o kom i mål som 9.

 I finalen så missa jag starten helt från min innerposition,valde att slå av o försöka ta en innerkurva o förhoppningsvis ta några där.

Det funka hyfsat och nu var banan riktigt bra o kul,körde på och slutade 16 igen precis som på Uringe.Nu är mitt mål och ta en topp 15 nästa gång.

Matte

Läs 1495 gånger

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.