tisdag, 07 april 2009 02:00

Rejs premiär

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I lördags den 4/4 så var det dags för årets första rejs för mig.

Detta skedde på Uringebanan  och i ett strålande vårväder.

Upplägget ändrades från att köra med tidskval till att köra 2 st heat eftersom det var "bara" 32 startande i motionsklassen.

 Heat 1 så var jag med bra i starten o varvade som 5-6 nånting,körningen funka bra tills jag träffa en sten eller nåt med framhjulet oi dök i backen.Efter det så stämde inget alls i körningen i ett par varv,kom sen igen o fick tillbaka flytet.Va bra trött när jag gick i mål som 6a till slut.

Heat 2 så stod jag o sov en del i starten men var ändå rätt bra med när vi närmade oss chikanen ut mot bakre rakan,där fanns bara ett ledigt innerspår kvar till mig o mosade in på 3 ans växel,det tog tvärstopp o jag höll på att flyga över styret,sjukt med skit var det där i.Kämpade på åkte upp mig till en 6e plats som jag höll till sista varvet då jag blev omkörd av Johan som hade legat bakom mig i ett par varv o stressat mig lite.Slutade dock 7a och blev 5a totalt.Riktigt nöjd med både resultat och körning denna premiär.

Läs 1324 gånger Senast ändrad tisdag, 07 april 2009 15:58

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.