söndag, 15 oktober 2006 23:23

Säsongsavslutning

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Idag var det sista tävlingen för året. Järva hade Stockholmscrosstävling på Arlanda. Även i våras var det tävling på Arlanda så jag visste vad som komma skulle. En grymt sönderkörd bana och man känner sig som en riktigt amatör när man åker upp och ner i groparna.

Kvalet började för min del i en jättekullerbytta i en uppförstrappa. Men jag lyckades komma igen och från en sista plats körde jag upp mig till åtta och en plats i A- finalen.

Även A- finalen började illa, bra start men så passade jag på att lägga mig i femte kurvan. Hojen var igång så jag kom ändå iväg hyffsat fort och lyckades plocka några placeringar för att sedan sluta som tia.

Totalt hamnade jag på en 8:e plats av 226 startande och det är jag grymt nöjd med. Topp tio var målet även förra året men då slutade jag på 14:e plats. Det känns skönt att ha uppnått det målet i år. Vi får se vad det blir för nya mål nästa säsong.

Nu är tävlingssäsongen över för min del och det känns faktiskt ganska så skönt, lite vila nu ett tag och sen ska jag ta tag i vinterns fysträning ordentligt.

Läs 2152 gånger Senast ändrad söndag, 15 oktober 2006 23:25
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.