söndag, 28 december 2008 01:00

Avslutning 2008

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Sådär,då har sista åkningen gjorts 2008 och det slutade lika bra som året började,nämligen i massa ont.

Var och körde på uringe igår,kanonfäste med nya dubben på,körde tyvärr punka.Åkte hem o bytte slang för att kunna åka lite idag oxå.

Nere på banan vid 10,ut o började dra.kändes kanon.Lyckades bli punka idag oxå när Thomas lånade hojen för att leka lite.

På med fälgen som har sommardäck och ut o köra igen,hade ju dubb fram fortfarande.Körde på o det gick över förväntan,och var inte alls så halt som jag trodde,tills jag kom i ena hoppet,skickade ut baken lite som vanligt,problemet nu var att det måste vart lite halt där för baken kom i 200 blås kändes det som,trodde ändå jag skulle fixa det,landade hyfsat men problemet var att när jag landa så fäste inte bakhjulet utan började glida,ner med hojen i backen och gled jag med,sen tog hojen tvärstopp och jag fastnade med båda benen mot styret.Kunde gått mycket värre än det gjorde men sitter just nu med 2 riktigt feta lårkakor.Men så är det ibland,hinner antagligen läka ihop innan det är dags igen för nu blir det ett uppehåll i åkningen på nån nånad pga ögonoperation.

Vill passa på att önska alla ett Gott Nytt År

 

Matte

Läs 2050 gånger

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.