onsdag, 05 november 2008 02:00

Dubbel Premiär

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Japp idag var det dags och ta ut och rasta nya hojen,en Kawwa 450-09, och självklart passa jag ju på och åka ut till MX Indoor i Vallentuna för att samtidigt testa den nya bandragningen som gjorts till i vinter.

Har ju torrbrytit en hel del på hojen sen jag hämta hem den för 1,5 v sedan coh var riktigt sugen på o testa den nu.

Rullade ut och tog väl en 10-12 varv riktigt lugnt och fint med bara lite småhopp,lite fina gaspådrag och bara njöt ch köände mig för på både bana och hoj.In och vila och låta hojen stå en stund,sen ut igen nu med lite mer gas och lite hårdare satsning.

Tycker banan verkar roligare och lite lättare att hitta flyt på nu,tog några dubblar och vågade mig på en liten låg trippel oxå,skönt med 450.

Fjädringen på hojen var hyfsat hård o inte alls så följdsam men ska åka lite på den innan den lämnas in för modifiering,testa ytterliggare en dubbel som jag kände att jag kunde ta,vill inte chansa för mycket med ny hoj,men för er som kommer ihåg så bröt jag handleden senast jag var där och körde.

Slutade dagen med ett pass på ca 15 min i ett bra tempo enligt mig och min sidekick och jag tog en dubbel till sista varven,känner mig riktigt nöjd med både hoj och bana och kommer nog dra dit fler ggr i vinter,men nu till helgen så väntar MX premiären på Uringe,så man kanske får växla upp till 3:an och 4:aan oxå.

Matte

Läs 1348 gånger

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.