fredag, 31 oktober 2008 02:00

På plats

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nu sitter jag i vår stuga, som inte blev någon stuga i år, istället ett vandrarhem modell mindre lyxigt. Vi har klämt in oss fyra stycken i varje rum och ingen har med sig sängkläder för det behövde vi inte i den ursprungliga stugan. Jaja vi ska väl mest gå och lägga oss och sova, så det ska nog gå bra.

I övrigt så var vi ut till banan och anmälde oss och besiktade hojar och det flöt på utan problem. Det var minst sagt svinkallt, 4 grader, regn och blåst. Vi har inte sätt så mycket av banan då det var mörkt när vi kom fram, men enligt exempelvis Anders Eriksson så är det extremt mycket vatten på banan. Har även fått rapport av en lokal förmåga som brukar vara med och arrangera, han har aldrig sätt ett så blött spår tidigare.

Lika för alla brukar det låta, så det är väl bara att ta starten och hålla ur imorgon :-)

Läs 1097 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Mer i denna kategori: « Taggad!! GGN »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.