tisdag, 28 oktober 2008 02:00

Uppladdning inför GGN 1b

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nu är det tokladdning inför Gotland Grand National, vetskapen att jag tog sopslut under Ränneslättsloppet har gjort att jag satsar lite hårdare inför GGN. Kom precis hem från ett stenhårt pass med instruktör på Nautilus för att tömma kroppen och eventuellt världens största pastaladdning stor på spisen och ska snart förtäras.

 Imorgon ska jag förbi min bästamange massör på kiropraktor.se för att hämta upp lite slowcarbs2 från Fairing, ytterligare något att trycka i sig på dagarna för att bygga upp depåerna i kroppen och även något jag funderar på att ha i camelbacken under loppet.

Har även varit på A-däck idag och hämtat upp ett par nya svålar till hojen, Michelin S12 i bak och M12 i fram, så grymt nöjd med mina Michelin däck så det kan inte gå fel. För övrigt grymt nöjd med A-däck också, tack för hjälpen.

Uppladdning 1a får nog sägas vara måndagens meckande i garaget, filterbyte, kontroll att allt sitter fast, glasögonpreppning, tvätt av kläder...

 /Tomas #2291 på Gotland

Läs 1240 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.