lördag, 13 september 2008 03:00

Tjejen, vila, Göteborg?

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Det går verkligen bra med hojåkningen just nu och det känns jättekul. Jag har känt mig snabb hela säsongen, men nu klaffar verkligen allt. Frågor ni min flickvän så beror det på att jag varit så mycket i Göteborg de senaste veckorna, Göteborg är nämligen bäst på allt och kan göra underverk på de flesta. Vistelsen i Gbg har dock gjort att jag inte kört så mycket hoj på sista tiden, det kanske helt enkelt går att vila sig i form?

Hur som helst så var det idag dags för körning på Åsätra, en bana som det såg ut som de inte sladdad sen vi körde race där förra året. Att banorna blir dåliga under dagen är rätt så oundvikligt, men att inte ha den fixad ens på morgonen känns som dåligt arrangemang eller kanske engagemang.

Gropigt, lerigt och spårigt kval, men jag kom iväg riktigt bra i starten och var uppe i ledning innan vi kört halva första varvet. Ryckte sedan åt mig några sekunder redan i början av heatet och kunde sedan köra i mål som vinnare.

Finaldags och ytterligare en bra start, blev sedan omkörd av Torbjörn Engström på första varvet men tog tillbaka den placeringen av honom på det tredje och var då uppe i ledning. Ryckte åt mig en ledning på några sekunder, men kunde aldrig komma loss riktigt ordentligt. Det blev en hård fight in i mål och jag var endast en sekund före Engström och sju före Robert Johansson i mål.

Nu får vi se hur många tävlingar det är kvar och hur många vi får räkna bort i slutet av serien. Det är i alla fall väldigt jämnt i toppen när man börjar räkna bort lite tävlingar. Totalställning har ni här.

/Tomas #325

Läs 1449 gånger Senast ändrad söndag, 14 september 2008 00:09
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.