onsdag, 23 juli 2008 03:00

Gräsbaneracing på Löhammarsracet

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Idag var det dags för mitt andra försök att hävda mig bland de riktigt manliga snabbåkar hojarna, jag körde även tävlingen förra året. Löhammarsracet lockar alltid till sig ett antal elitförare i cross och framförallt ett antal snabbåkare med motard- och backmaskiner. Man kan lugnt säga att dessa maskiner gör sig rättvisa på slätt underlag.

Jag fick en ganska snäll lottning i mitt första kvalhet och lyckades trots en riktig usel start att sluta på tredje plats. I mitt andra kvalheat gick det lite snabbare, men jag var faktiskt bara tre sekunder efter vinnaren på min fjärde plats.

Poängskörden i kvalheatet gjorde att jag tog mig vidare bland de sista till A-finalen, men det kändes i alla fall skönt att jag kom så långt. I finalen gick det fort, fort, fort och varken kawan eller jag hängde riktigt med. Tyckte dock att jag gjorde ett överlag bra race, tyvärr av någon anledning gjorde jag ett uselt näst sista varv och fick släppa förbi Lucas Andersson, som ville förbi och fram. Jag slutade nia av tio i finalen.

Fullständiga resultat på mylaps.com

/Tomas

Läs 1663 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.