måndag, 07 juli 2008 03:00

Grym körning av Tom Söderström

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Tyvärr missade jag lördagens kval i Uddevalla, men jag har hört att det var bra drag när svenskarna körde kval. Att Tom Söderström jagar upp sig fem placeringar i fältet och kör till sig en 11:e plats i kvalet är riktigt starkt.

Att han sedan slår till med åttonde bästa tid i det första finalheaten är ännu större, tänkt om vi hade haft en svensk topp tio i MX2 VM! Nu förstörde maskin problem Söderström från att ta VM poäng, men var så säkra på att de snart kommer nya chanser.

Aftonbladet gjorde en stor artikel om Söderström inför VM, både i tidning och på webben, hur kul är inte det och bra för sporten. Blev även kontaktad av TV4 sport idag, de sökte nämligen Söderström för att även de göra reportage. Kanske är motocross återigen en stor sport i svenskarnas hjärta.

/Tomas 

Läs 1868 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.