måndag, 19 maj 2008 12:51

Bra start, då är vi med!

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I söndags körde jag tredje deltävlingen i Stockholmscrossen och efter två usla omgångar för mig, var jag ute efter en bättre placeringar denna gång.

Starterna är ju ett stort problem för mig, men den här dagen fungerade det bättre. Jag var ut runt femte plats i kvalet och körde snabbt upp mig till en andra plats. Var även upp och stötte på ledaren, men det resulterade i en lättar marksyning då han fick i friläge i utgången av en kurva och jag körde in i hans bakhjul och gick omkull.

I finalen hade jag en ännu bättre start och varvade första varvet på en andra plats. Gick sedan upp i ledning, men då kom Robban Johansson som en kanon och vi hade några tuffa kurvor som han gick vinnande ur. Hängde på hyffsat till slutet av heatet, men hade aldrig någon möjlighet att lägga in en stöt.

Nöjd med en andra plats, känns som att jag är på G nu.

Körde även TV Crossen i Norrköping på lördagen med ok resultat. Var tvåa i ett skitigt kval efter Johnny Bäckström. I finalen gjorde jag en oootroligt dålig start och jagade mig upp till en fjärde plats. Fyra är bra, men borde vara mycket bättre om jag bara kan starta hyffsat.

/Tomas #325

Läs 2155 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.