söndag, 11 maj 2008 00:00

Ny hoj, stor crash, vinst i C- finalen

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Skulle bara in och köpa nya däck och kom därifrån med en spritt ny kawabunga 450 -08. Ett impulsköp på några lappar kan man säga, men jag hade ju ändå tänkt byta. Smile

Körde Stockholmscrossen i Nyköping idag och såg fram emot den nya hojen, trots att jag inte kört den mer än några meter utanför garaget. Lyckades beta av några varv på träningen innan jag höll på att avsluta med en storvurpa på grund av framhjulspunktering, orginalslangarna är ej att rekomendera.

Fick till en grym start på kvalet för en gång skull, men väljer då istället att köra på tvåan i slutet av första varvet och vurpa. Väl uppe igen så slog jag till med en riktigt tok skrotning i stora platån. En fin liten framåtvolt lämnade mig med endast ett antal mosade fingrar. Får nog vara glad att varken jag eller hojen tog mer skada. Det var ett gäng andra gubbar idag som gjorde liknande vurpor i det hoppet och inte klarade sig lika bra.

Så det blev alltså C- final, vilket visade sig vara en enkel match. Jag har tidigare sagt att det alltid är kul att vinna och få blommor och det är det också. Men jag vill faktiskt vara med och dra i toppen av A-finalen istället.

Är bra sliten i kroppen nu efter vurpan och gissar att det inte kommer vara bättre imorgon Laughing

/Tomas #325

Läs 2632 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.