måndag, 05 maj 2008 14:18

Fin avslutning på enduro säsongen

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Igår körde den sista uppskjutna deltävlingen i Östra Open Enduro i Strängnäs. Som jag tidigare skrytit om så var jag redan klar totalsegerare i klassen Motion -39, vilket kändes avslappnande inför racet. Det jag dock inte lyckats med under säsongen var att vinna en deltävling och det skulle såklart göra att totalvinsten kändes ytterligare lite bättre.

Som vanligt var det en stekarslinga (Peter Viberg) vi skulle köra på och eftersom jag är lättlurad såg jag fram emot riktigt fin enduro, med lite sten och snabbt spår. Nu var det faktiskt så att jag hittade några stenar, både här och där, men spåret hade ett fin flyt vilket gjorde att jag kunde köra mycket ståendes och då fungerar det med sten även för mig.

Jag kom ut som andra gubbe i min start och kunde följa Felix Hallberg i täten ett tag. När vi sedan kom ifatt en förare och Felix hamnade lite fel passade jag på att göra ett ryck. Trodde ett tag att jag skulle köra mot en ganska enkel seger, men Felix kom som en kanon i slutet och det blev tufft in i mål, 4 sek är dock en lagom bra marginal mot tvåan tycker jag.

Stekarslinga eller ej, vinner man så får man inte klaga.

/Tomas

Läs 2097 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Mer i denna kategori: « uttråkad.... Börjar tröttna »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.