måndag, 28 april 2008 01:51

Kvalkanon

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Två tävlingsdagar, två kvalvinster och två misslyckade finaler. Igår var det som jag tidigare skrev TV Cross i Linköping och idag var det så dags för Stockholmscross premiär på Arlanda. Som vanligt startade jag dåligt i kvalet, men fick sedan upp ångan och körde upp mig från 13:e till 1:a plats. Var helt sopslut när jag kom i mål, länge sedan jag tog ut mig så på en crosshoj.

Hade väl funderingar på att göra något liknande i finalen, men det grusades på startgrinden. När 15 sek skylten åkte upp och jag petade i en växel visade det sig att min kopplingsvajer hade gett upp och hojen dog med ett ryck. Rullade in i bandepån för att se om jag kunde lösa felet, men det gick ej. Körde sedan de sista 5 varven utan koppling och så här i efterhand skulle jag kanske ha satsat på det från början, gick mycket bättre än jag trodde.

Premiärtävlingarna avklarade och åkningen känns riktigt bra, nu ska vi bara få till lite finalresultat också.

/Tomas

 

Läs 2356 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.