lördag, 26 april 2008 23:55

TV Crossen i Linköping

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Så var det som tidigare sagt cross tävlingspremiär idag och det fick bli i TV Crossen första deltävling i Linköping. Upp vid 04.30 och lagom liten resa på 30 mil på morgonen, är väl precis den uppladdningen man vill ha :-)

Kom iväg rätt så ok från de första kurvorna i kvalet och hade sedan en riktigt rolig fight med Johnny Bäckström, där vi bytte plats några gånger. Lyckades till slut ta mig förbi en sista gång och hade lite extra krafter kvar att dra ifrån och vinna kvalet.

Fick välja plats på grinden som trea till finalen och såg fram emot ytterligare ett kul race. Tyvärr gjorde jag en usel start (som vanligt!?) och sen gick jag i backen två gånger de första tre varven. Kämpade mig upp från runt 20:e till en slutgiltig 10:e plats (tror jag).

Tråkigt att inte få till det i finalen, men så är det ibland. Får ju chans till snabb revansch i Stockholmscrossens första deltävling på Arlanda imorgon.

/Tomas

Läs 2291 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Mer i denna kategori: « Som ett litet barn Kvalkanon »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.