torsdag, 24 augusti 2006 11:08

Polis, polis, potatisgris

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(1 Rösta)

Tjenare.

 Nu har det gått en vecka sen jag skrev nått här så jag tänkte fylla på lite vad som har hänt sen senast.. inte mycket :)

 Ligger fortfarande och sladdar på min grusväg mellan hemmet och Sala, och jag får en liten naturupplevelse nästan varje morgon, senast i morse så blev jag tvungen att bromsa för ett skenande rådjur och ett par kilometer senare ett par grisar som var ute på jakt. På tal om dessa grisar som för övrigt färdades på i en  målad radiobil Cool , det är inte första gången jag möter dessa på morgonen, den gången i något högre fart och på breställ.

Grisar är faktiskt synd att kalla dem med tanke på att dem har inte stannat mig nån av gångerna, frågan är bara vad dem gör där, finns kanske en tjyvgömma i närheten, vem vet?Sealed

 

I dag torsdag så bär det av till Karlskoga för en motorsport helg med STCC race som höjdpunkt.  http://www.stcc.se/

Jag har packat det viktigaste så klart, regnställ, badebaden stol rena kallingar och två plattor med öl, så det kommer garanterat bli en lyckad helg..

Tills nästa gång..

 

 

Läs 2355 gånger
Mer i denna kategori: « Regn

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.