lördag, 01 mars 2008 20:55

När får jag vinna?

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Endurodags idag igen och återigen blev det en 2:a plats. När ska jag få kliva upp högst upp på pallen, tre stycken 2:a platser i årets enduro serie.

Jaja det är inte dumt att vara förste förlorare heller och det mesta flöt på ok idag. Körningen kändes lite stel, spände mig i början men det rullade på utan större problem, körde bara fast en gång :-)

Har inte sätt några totallistor efter dagens tävling, men jag borde ligga i topp i motion -39, då Robban Johansson valde att ligga hemma och pilla sig i naveln idag.

För övrigt funderar jag på att inkassera en högerkula från tävlingsledare Peter Viberg, då den utlovade STEKAR slingan inte alls var så STEKIG som han lät lova:-) å andra sidan var det ju rätt kul, så jag kanske spar den till något bättre tillfälle.

/Tomas

Läs 2473 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.