söndag, 24 februari 2008 20:11

Dubbla träningsdagar

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I lördags öppnade Upplands Väsbys jordabana, så det var ingen tvekan om var det skulle tränas cross. Lite smetig och hal i början, men sedan en helt perfekt och fantastiskt kul bana. Testade återigen att åka lite moped (250F) och tycker faktiskt att det är riktigt kul. Ska testa med transponderträning någon gång och se vilken hoj jag åker snabbast på.

Idag söndag tänkte vi återigen åka på Väsby, men lite regn under natten gjorde att vi istället valde att åka till Arlanda. Så här i efterhand hade jag nog lika gärna kunnat vara utan det, då kroppen var lite trött och banan väldigt gropig.

Nästa helg blir det enduro igen och jag har inte varit speciellt sugen på det, men arrangörs Peter Viberg har lovat en grym bana, så jag blev faktiskt lite endurosugen ändå. :-)

Läs 2355 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.