Skriv ut denna sida
söndag, 17 februari 2008 18:22

Vårsäsong på Arlanda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Nu har jag kört två dagar hoj på Arlandabanan och känner mig riktigt mör i kroppen. På lördagen var det hårt och fruset i marken, men gick att ta sig runt på sommardäck. Själv körde jag på vinterdäck, men lyckades under första passet köra punktering så kawan fick stå resten av dagen. Testade dock två stycken 250F, en Honda och en KTM och tyckte för första gången att det var riktigt, riktigt kul.

Idag söndag åkte jag till Arlanda igen och om fram till att det är 450 som gäller för mig, jäklar vad gött det är att ha riktigt mos i maskineriet. Två riktigt grymma dagar med hojåkning, det har varit så jävla kul. Idag gjorde jag även några försök på långa utförstrappan på Arlanda och hoppade en gång hyffsat, men två gånger lite väl kort. Den var bra mycket längre än jag tänkt mig, jag kranade i duktigt på 4:an på 450 för att ta mig över.

Även om det varit kul med enduro i vinter så hoppas jag att de ställer in resten av tävlingarna i Östra, så att jag kan göra det som är riktigt, riktigt kul, att åka cross.

/Tomas

Läs 2589 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Senaste från Tomas Persson