torsdag, 03 november 2011 20:39

Emmy Wallbeg kör GGN för första gången Utvalda

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

emmywallberg_ggnkittningSå var det äntligen dags för Gotland Grand National premiär för Emmy Wallberg.

Om det inte varit för hennes endurohatande far (han är så rädd om cykeln), hade hon nog ställt upp tidigare. Jag vet att hon var riktigt sugen förra året när jag frågade henne. Vi får passa på att tacka Yamaha Motor Scandinavia för startplatsen i tävlingen, riktigt kul att de vill ha med oss även i denna typ av tävling.

Visst finns det ett gäng tuffa konkurrenter i tävlingen, bland annat Jessica Jönsson, Sandra Adriansson och Frida Östlund. Trots det tror jag att om Emmy får det att flyta på, så kan hon vara med och dra i toppen. Emmy kör med nr #510 i Dam klassen.

Hur känns det inför GGN, det är första gången för dig?
Det känns bra, men är lite nervöst.  Är mest nervös för starten och hur mycket man ska ta i för att orka i tre timmar. Fått höra en hel del olika varianter om tävlingen, en del tycker det är skitkul och en del hatar den.

Vad vet du om tävlingen?
Har fått hört en hel del historier nu när jag ska köra. Alla har hur mycket knep som helst, men å andra sidan säger alla olika också. Man får nog räkna med första gången som nybörjargång, man vet inte så mycket.

Har du själv någon målsättning med tävlingen?
För det första ska jag försöka ta mig runt i tre timmar. Får jag allting att flyta på så kan det kanske bli en topp tre placering. Tror jag är duktig på att hitta bra spår för att orka hela tävlingen.
Läs 3661 gånger Senast ändrad torsdag, 03 november 2011 21:05
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.