söndag, 29 juli 2007 22:39

Höstsäsong på gång

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Som vanligt tänkte jag inför sommar och semester att nu ska det bli riktigt mycket åka av, planen var att bli några snäpp bättre och ta sig närmare toppen. Men tiden rinner iväg och vädret spelar in, det blev inte alls så mycket åkning, utan precis som tidtagare somrar mindre än vanligt.

Nu har jag i alla fall börjat komma igång och i onsdags körde jag Löhammars gräsbane race utanför Östhammar. Det gick inte riktigt så bra som jag skulle vilja, jag slutade på en 17:e plats. Det var å andra sidan rätt så bra motstånd som t.ex. Lucas Andersson, Bosse Högberg, Björn Bergman...

I helgen har jag varit på ett tre dagars träningsläger i Östhammar och det har blivit många bra träningstimmar.  Jag hoppas nu att det ska bli mycket åka i augusti och förhoppningsvis även någon tävling.

  

Läs 1972 gånger Senast ändrad söndag, 29 juli 2007 22:53
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.