söndag, 17 juni 2007 13:30

SC Sala

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Jaha,då kördes den sista deltävlingen innan sommaruppehållet i SC,den gick på isätrabanan i Sala,det är en ganska smal bana med några riktigt feta hopp.

Gick ut i kval 2 och gjorde en kanonstart  o var väl 4-5 efter nåra kurvor,tappa till 7:e där jag låg ett tag innan jag vurpa o tappa 3 st till,slutade 10 o fick återigen köra A final,3:e i rad.Tongue out.Efter massa strul i starten så kom vi igång på 3:e försöket o jag hade en kanonstart från hyfsat långt ut på yttern o jag var nog först in i kurvan men lyckades inte knipa innerspåret så jag tog en ytterrökare o var 4:a in i nästa kurva,perfekt nu kanske man kan ha en bra placering då det e ganska svårt o köra om,men den tanken försvann 5 sekunder senare då mitt framhjul försvann i en liten högerknix,strax efter jag landat på banan kände jag nån köra på mig i sidan/ryggen,upp fort som fan för att inte bli påkörd igen,med hyfsat ont i ryggen så fick jag upp hojen då alla passerat för att försöka ta mig runt o kanske ta nåra placeringar,men upptäckte ganska fort att hojen inte var körduglig,så det blev åka till depån o lasta istället.Skittråkigt var det men så är rejsing,bara se framåt o vara på hugget nästa rejs oxå,men grymt nöjd över  mina starter igen.

 

Läs 2366 gånger

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.