söndag, 27 maj 2007 21:26

Nynäshamn SC

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Kom ner till banan vid halv 8 på morgonen,möttes av en gudomligt fint preppad bana,harvad o vattnad  perfekt.

Ut på träningen så gjorde jag som alltid,2 lugna o 3-4 varv med lite fart,kändes kanon o jag var laddad till kvalet,eftersom det var mycket folk så blev det 5 st kval i B klassen,jag fick åka första.

Mina kanonstarter satt i denna gång oxå o jag var 1-2 in i kurvan.

Körde vidare o allt flöt på fint,fick köra defensivt sista varven för att behålla min 6:e plats o därmed ta min andra raka A final.

Väntan blev lång men till slut stod vi på plattan,laddad till 1000,grinden föll o jag spann utav bara h.......e innan jag kom av o sen var man efter direkt.

Körde på för att försöka ta nåra placeringar men efter nåt varv så kändes bakhjulet skumt,kolla bak o såg att jag ionte hade nån luft kvar i det,jaha surt som fan men bara lägga ner o puttra runt för att få poängen.

Men det jag tar med mig var min för mig KANON körningen i kvalet,nu har jag tagit 2 raka A finaler,så nu vet jag att jag kan om jag bara ger mig fan på det och fortsätter starta som jag gjort dem 2 senaste rejsen.

 

Läs 2454 gånger

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.