söndag, 27 maj 2007 20:47

Stockholmscrossen Nynäshamn

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)
Ännu en bra dag på jobbet! Skulle man kunna sagt om man fått betalt för detta och haft det som sitt jobb. Nu sitter jag ju tyvärr istället på Livsmedelsverket som datanörd på dagarna och lägger hela min STORA statliga lön på detta istället.

Det gick i alla fall bra i Nynäshamn och jag körde in på en 6:e plats i A- finalen, efter ytterligare än bedrövlig start. Varför ska jag behöva starta som 15:e gubbe och köra upp mig, när jag istället skulle kunna starta som etta och eventuellt släppa någon snabb förare förbi mig?

Hela dagen i Nynäs flöt på fint med en kanon bana och ett bra arrangemang. Kvalet flöt på precis som det ska och jag tog mig i mål på andra plats, en bit efter Fredrik Ström som sedan tog hem hela tävlingen.

Nu blir det ingen åkning i veckan, då jag ska iväg på jobb. Får se om det blir Nedre Norra i Njurunda Grängesberg på lördag och sen blir det nog till att åka ner till Linköping och se om man kan lära sig någon av de stora grabbarna som åker SM.
Läs 2219 gånger Senast ändrad torsdag, 31 maj 2007 00:44
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.