tisdag, 22 maj 2007 13:17

Enduro...enduro

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Crossåkningen har fungerat grymt bra denna säsong och man skulle kunna tro att man då borde fortsätta åka just cross. Jag har dock valt ett annat spår och efter jordsprätten på torsdagen, drog jag på lördagen upp till Bergby utanför Uppsala för att åka endurotävlingen Berbyrundan.

KXF:en var endurokittad till max, vilket innebär att jag lättat på kompen i gaffel och dämpare i stort sätt helt och hållet. Med tron om att materialet var i topptrim drog jag allt vad jag orkade på första varvet och hade häng på totaltvåan i tävlingen i stort sätt hela varvet runt, tappade lite i skogen på slutet. Precis efter varvning hände sånt som igentligen inte får hända, bulltarna till ljuddämparen hade för andra gången denna säsong lossnat och jag tappade hela burken ute på ett gärde. In i depån för att få värsta F1 manér skruva dit grejerna igen och så ut på banan.

Jag slutade på en 15:e plats, ca 15 min efter vinnaren Lars Lindell, inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men så är det. Det har i alla fall varit två grymt roliga endurotävlingar och jag ångrar inte alls att jag valde bort crossåka för detta.

Nu blir det dock uppladdning inför nästa Stockholmscrossomgång i Nynäshamn till helgen.

Läs 2214 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Mer i denna kategori: « Ny teambuss SC Åsätra »

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.