fredag, 18 maj 2007 00:19

Jordsprätten i Linköping

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

Klockan ringde 04.00 i morse och då bar det iväg med nya Citroen bussen ner till Linköping för några timmars enduro körning. Dagens tävling bestod av 7 st sträckor som vardera skulle köras 3 varv. Jag skulle kalla det enduro, men vi körde även på crossbanan och på en hel del gärden.

När vi närmade sin Linköping öppnade sig såklart himlen och det såg ut som det skulle gå mot en ganska trist dag men dåligt underlag och blött väder. Det var dock helt fel, regnet slutade, banorna torkade upp och dagen har varit riktigt bra.

Jag slutade på en 11 plats av ca 100 startande, vilket jag är väldigt nöjd med. Dock är jag lite besviken på mig själv då jag missade säkert 30 sek genom att missa målgången på min första sträcka, plus att det blev några stopp här och där  i skogen.

Som sagt en kanon rolig dag med en jäkligt häftig tävlingsform, fin bana och ok resultat.

Läs 2533 gånger
Tomas Persson

Mitt namn är Tomas Persson och man kan säga att det är jag som är ansvarig för det mesta som händer på den här sidan. 

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.