måndag, 23 april 2007 19:05

GP of Portugal, Agueda, Portugal

Skrivet av
Betygsätt den här artikeln
(0 röster)

I helgen gick tredje deltävlingen av FIM världmästerskapen i MX1 och MX2 av stapeln i Portugal. Till skillnad mot förra helgens race på en regnsjuk och skitig bana i Spanien mötes förare nu av sol, varmt väder och en väldigt torr bana. Med en fortfarande skadad Jonny Lindhe var det bara Mackan Norlén på plats att försöka kvala in till säsongens första race. Tyvärr gick det även denna gång inte riktigt som Mackan och vi vill, en 37:e bästa tid ca 2 sekunder från 30:e plats, gjorde att vår nästa stora MX stjärna återigen fick stå bredvid.

Joshua Coppins kämpade hårt och var ytterst nära att ta hem även denna deltävling, men efter vinst i första heatet med Kevin Strijbos på andra plats, blev ordning omvänd i heat 2 och Strijbos tog hem första platsen i Portugals GP.

I MX2 klassen visade Antonia Cairoli återigen hur snabb han är och med två heatvinster tog hem totalen i Portugal. Christophe Pourcel tog över ledningen från Cairoli i det första heatet men med fem varv kvar gick Cairoli förbi och kunde vinna med 4 sekunder över Pourcel. I heat två var det Pourcel som drog iväg i början men efter en crash i mitten av heatet kunde Cairoli ta över och till slut vinna trots en crash även från honom.

Ett sammandrag från Portugal finns att se här!

Tider och mer information finns på http://www.motocrossmx1.com 

/Tomas mxstar crew

Läs 2292 gånger Senast ändrad tisdag, 24 april 2007 01:35

Lämna en kommentar

(*) Kontrollera att du skriver in obligatorisk information där detta anges. HTML-kod är inte tillåtet.

 

HEJ

Nu gör vi något kul av det här, för kul är verkligen ett ord man ska leta efter i sin tillvaro. Jag ska göra allt jag kan för att dela med mig av intressant information, som förhoppningsvis gör er dag lite roligare. Det finns alltid utrymme för hjälp, så dela gärna med er om ni har intressant information.

Nyhetsbrev

Se till att inte missa något kul som händer på MXStar. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev.